Talk show Hvězdy, jak je neznáte přivedla do Kroměříže Matěje Rupperta a Jakuba Koháka

Talk show Hvězdy, jak je neznáte přivedla do Kroměříže Matěje Rupperta a Jakuba Koháka70%

V pondělí 28. května proběhla v Domě kultury dlouho očekávaná show s Jakubem Kohákem, kterého všichni mohou znát z pořadu Tvoje tvář má známý hlas, a Matějem Ruppertem, který je frontmanem kapely Monkey Bussines a porotcem v oblíbeném pořadu SuperStar. Celou show prováděl moderátor Václav Daniel Kosík.

"Hvězdy, jak je neznáte" je zábavná show DJe Václava Daniela Kosíka, která má tradici již od roku 1996. Diváci se během hodiny a půl dozví o známých osobnostech spoustu zajímavostí, které se však vždy nezakládají na pravdě. Za několik desítek let existence tohoto pořadu, který má úspěch nejen v České republice, se v něm vystřídalo nespočet celebrit, jako je například Jan Kraus, Adéla Banášová, Eva Holubová nebo také Milan Lasica.

Celé vystoupení začínal Václav D. Kosík, který uvedl zpěváka Matěje Rupperta, ten na uvítanou zazpíval dynamickou píseň, co diváky rozpohybovala v sedačkách. Jako druhý přišel na pódium Jakub Kohák, u kterého bylo již na první pohled vidět, že není ve své kůži. Zatímco Matěj Ruppert po celou dobu hýřil vtipem, tak Jakub Kohák, kterého všichni mají za vtipného porotce z televizního pořadu, se jen snažil o vtip. Někdy se mu to i povedlo, ale jeho kolega byl v tomto ohledu lepší.

Zatímco v první části pokládal otázky sám moderátor, který se ptal na různé pikantnosti z novin nebo internetových článků. Druhá polovina této zábavné akce byla o otázkách od diváků. Moderátor poslal mezi diváky v sále tvrdé desky s papíry, kde publikum psalo své otázky a na ty nejzajímavější pak sami umělci odpovídali. Celý sál se například od Jakuba Koháka dozvěděl, že se v září bude vysílat další řada pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Od Matěje si lidé poslechli moravskou písničku, která si vysloužila velký potlesk.

Na konec moderátor vyzval všechny lidi ze sálu, aby se šli vyfotit do foyer Kulturního domu s účinkujícími, a tak si mohli odnést pěknou památku v podobě fotografie s Matějem či Kubou.

Foto: Jan Dušek

Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Talk show Jakuba Koháka a Matěje RuppertaTalk show Jakuba Koháka a Matěje RuppertaTalk show Jakuba Koháka a Matěje Rupperta
 

Mohlo by se ti líbit...

Dům kultury v Kroměříži nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!