Do Prahy míří živá karikatura Ennio Marchetto! Zvládne Obamu i Miley Cyrus

Do Prahy míří živá karikatura Ennio Marchetto! Zvládne Obamu i Miley Cyrus 

Animák na jevišti a naprostý originál. Tak je označován v zahraničních médiích italský umělec, který vůbec poprvé přijede do české metropole. V listopadu ho dvakrát uvidí publikum Divadla Hybernia.

Na prvotřídní zábavu mu stačí jen pár věcí. Papírový, skládací kostým a tematický soundtrack. Sám s nimi potom dokáže předvést řadu známých osobností od Sněhurky přes Celine Dion až po královnu Alžbětu II. Právě na představení speciálně pro britskou panovnici už Ennio Marchetto v roce 1998 vystupoval. Česko ale zatím z destinací pro jeho originální show vynechal. V listopadu si tak ve stověžaté matičce odbyde svou premiéru - a to hned dvakrát.

Je vlastně taková větší obdoba skládačky origami, kterou povýšil na divadelní magii. Inspiraci pro svou show našel v rodných Benátkách a na scéně debutoval v roce 1990. Bavil tehdy publikum na Edinburgh Festival Fringe ve Skotsku.

Ennio ve své zábavné taškařici představuje nádherné papírové kostýmy s kreativními transformacemi. Za doprovodu známých, podmanivých melodií i nahrávek skečů hraných osobností zvládne mnohé a svoje představení přizpůsobuje různým kulturám. Do jeho arzenálu patří například Lady Gaga, Adele, Boy George, Její Veličenstvo královna Alžběta II., Freddie Mercury, Miley Cyrus, Celine Dion, Pharrell Williams, Beyoncé a Marilyn Monroe.

Italský divadelník působí ve více než sedmdesáti zemích po celém světě a v listopadu si přidá na seznam i Prahu. Vstupenky na obě představení zakoupíte po kliknutí na odkaz na začátku článku vpravo.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo Hybernia

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!