Autor fanouškovské hymny pro mistrovství světa ve fotbale Jason Derulo chystá první český koncert

Autor fanouškovské hymny pro mistrovství světa ve fotbale Jason Derulo chystá první český koncert  

Autor fanouškovské hymny Coca Coly pro mistrovství světa ve fotbale 2018 Jason Derulo vystoupí vůbec poprvé v České republice! Láká nejen na své klíčové hity, ale rovněž na skvělou choreografii a projekce.

Zpěvák, skladatel, tanečník a choreograf Jason Derulo vyrazil na své světové turné, během něhož navštíví čtyři kontinenty a 30 zemí. Zastaví se během něho rovněž v české metropoli, kde vystoupí 25. října v Tipsport Areně. Návštěvníci se tak dočkají nejen oficiální hymny Coca Coly pro nadcházející mistrovství světa ve fotbale, ale pravděpodobně rovněž nových písní z chystaného alba 777, které má vyjít v nejbližší době.  

“Věříme, že si fanoušci nenechají koncert ujít a bude vyprodáno. Jason Derulo mně osobně velmi připomíná legendárního Michaela Jacksona,” láká na show producent koncertu Miroslav Bučko, “skvěle tančí, úchvatně zpívá a to, že si sám píše skladby, je k neuvěření.” Hudebník má na svém kontě hned 11 platinových singlů, mezi nimi i písně, jako jsou Want To Want Me, Whatcha Say, If I’m Lucky, Tip Toe a další. Organizátoři pražského koncertu slibují velkolepou show se všemi klíčovými hity, skvělou taneční choreografiií a s jedinečnými projekcemi. Na koncertě v Praze budou speciálního hosté hvězdná norská dvojčata Marcus&Martinus, celý koncert zahájí skupina LZ7 z Manchesteru.

Byť v České republice není tento talentovaný umělec ještě příliš známý, jedná se o jednoho z nejprodávanějších a nejhranějších zpěváků současnosti. Nejprve na sebe upozornil jako autor písní jiných zpěváků - psal texty například pro takové hvězdy, jako jsou Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston a další. Od roku 2011 se pak věnuje vlastní hudební tvorbě. Kromě zpěvu vyniká Jason rovněž v tanci. Kromě klasického zpěvu vystudoval totž na prestižní newyorské konzervatoři AMDA i balet.  

Vstupenky jsou v prodeji na oficiálních stránkách připravovaného koncertu. K zakoupení jsou v cenovém rozmezí od 390 do 1 790 korun. “Všechny srdečně na tento koncert zveme, opravdu to bude neopakovatelný zážitek. Nejlepší zpěváci z USA nejezdí do Evropy příliš často, a tak to může být na dlouhou dobu jediná šance vidět Jasona naživo,” dodává Bučko. 

Foto: Brandon Almegro 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Autor fanouškovské hymny pro mistrovství světa ve fotbale Jason Derulo chystá první český koncert
 

Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!