S debutovým albem dorazí do Prahy americká formace Welshly Arms

S debutovým albem dorazí do Prahy americká formace Welshly Arms  

V dnešní uspěchané a bláznivé době je hudba kapely Welshly Arms úlevou. To dokazují i na svém debutovém albu No Place Is Home, které vychází v pátek 25. května. Spolu s touto nahrávkou vyrazí skupina na koncertní šňůru, během níž se zastaví také v České republice.

Čeští fanoušci se dočkají americké blues rockové kapely Welshly Arms, která ve své hudbě kombinuje alternativní rock s gospělově bluesovými motivy, ve čtvrtek 8. listopadu ve Futurum Music Baru. Šestice hudebníků na své první nahrávce představuje třináct písniček, které přímo vyzývají ke sborovému doprovodu. 

“Za poslední pár let jsme tolik cestovali,” vysvětlil zpěvák a kytarista Sam Getz, “je skvělé vidět tolik nových míst a hrát lidem všude po světě. Zároveň máme ale pocit určité vykořeněnosti a ztracenosti. A to je společné téma všech písní.” A je pravda, že Welshly Arms skutečně hrají tam, kde se dá! Již v roce 2017 vydali EP Legendary obsahující stejnojmenou titulní píseň, jež si na Youtube vysloužila přes devět milionů zhlédnutí. 

Debutové album No Place Is Home se začalo rodit v domu z deatenáctého století, který si v Clevelandu kapela pronajala. Zvláštní atmosféra tohoto místa prý v mnohém přispěla i k vytvoření prvního singlu Sanctuary. “No Place Is Home je jakýmsi vyznáním naší lásky hudbě,” dodává basák Jimmy Weaver, “jako kapela jsme udělali velký skok kupředu. Legendary bylo prvním krokem naší hudební kariéry. A tahle deska ukazuje náš vývoj obecně.” 

Vstupenky na koncert jdou do předprodeje 25. května v 10 hodin, a to za cenu 390 korun. Na místě se pak cena vyšplhá na 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!