Šamanský sound a bahnité blues. Na to láká pražský koncert kapely My Baby

Šamanský sound a bahnité blues. Na to láká pražský koncert kapely My Baby  

Amsterdamsko-holandská roots-hypnotic bluesová kapela My Baby přijede představit svůj bahnitý blues a funkový šamanský sound opět českému publiku. S sebou doveze své chystané album.

Kapela My Baby ohlásila první část In The Club Tour 2018, v rámci něhož chce představit fanouškům svou novou nahrávku. Během koncertní šňůry se zastaví v Amsterdamu, Bruselu, Paříži, Londýně i v Berlíně. Následovat budou další evropská města, mezi nimiž nechybí ani Praha. Do české metropole zavítají 14. listopadu, kdy vystoupí ve Futurum Music Baru. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 330 korun, na místě si pak zájemci připlatí ještě o 60 korun více. 

Svou první desku vydala kapela tvořená holandskými sourozenci - bubeníkem Sheikem a vokalistkou Cato van Dyck - doplněnými novozélandským kytaristou Danielem ‘daFreez' Johnstonem v roce 2013. O dva roky později následovalo album Shamanaid i EP Remedy II. Podosud poslední nahrávku Prehistoric Rhythm představila fanouškům v roce 2017. Při té příležitosti rovněž absolvovala vyprodané klubové turné po Evropě a vystoupila i na těch nejznámějších hudebních festivalech, jako jsou Glastonbury, Shambala či Pinkpop. 

Ani v Česku nejsou My Baby nejsou žádnými nováčky. Úspěšně vystoupili na festivalu Colours of Ostrava i na několika samostatných pražských koncertech. A ještě tento rok se vrátí a s sebou dovezou chystanou desku, která má vyjít v říjnu. Návštěvníci se tako mohou těšit kromě známých hitů i na úplně čerstvé novinky.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!