Nejen prací živ je člověk, je třeba se i bavit! Láká nový festival KRUM Love SKA

Nejen prací živ je člověk, je třeba se i bavit! Láká nový festival KRUM Love SKA  

Za necelé dva týdny odstartuje v areálu Vrabčák v Moravském Krumlově festival KRUM Love SKA. Návštěvníky láká na program plný reggae a skáčka i na velkolepou oslavu prvního výročí vzniku pivovaru KRUM.

Celodenní akce, která proběhne první červnovou sobotu 2. června, nabídne návštěvníkům zábavu pro celou rodinu. Cílem organizátorů je nejen oslavit výročí místního nového pivovaru, ale rovněž přilákat do regionu Moravského Krumlova více návštěvníků. Město totiž pocítilo ztrátu návštěvníků, která přišla spolu s přestěhováním Muchovy věhlasné Slovanské epopeje. “I z tohoto důvodu jsme založili pivovar KRUM a organizujeme podobné společenské aktivity,” vysvětluje hlavní organizátor festivalu a majitel pivovaru Radek Nedopil. 

A na jaké hudební interprety se mohou návštěvníci těšit? Do Moravského Krumlova dorazí kapela Sto zvířat, která je součástí české hudební ska scény již od roku 1990. Chybět tak nebudou skladby jako Nikdy nic nebylo, Nejkratší cesta či Alice se dala na pití. Vystoupí rovněž skupiny Bandaska, Peshata, Skamafutra, Rambanbám, Švihadlo, V3ska či Propaganja. Na festival se tudíž sjedou skutečně hudební interpreti z celé České republiky. 

Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno i bohaté občerstvení. “Bude zde kvalitní gastronomie. Nabídneme veganské, vegetariánské i masové speciality,” přibližuje Nedopil, “nebude chybět samozřejmě naše výborné pivo KRUM, jakož i chutné a zdravé limonády možná už z naší produkce. Pamatujte všichni, že nejen prací živ je člověk! Je třeba se i bavit!” 

Vstupenky na festival je možné zakoupit v internetovém předprodeji sítě Ticketstream za 250 korun. “Na rozdíl od podobných akcí je KRUM Love SKA opravdu pro všechny. Uznejte sami, kde Vám dnes nabídnou osm kapel a možnost kempování za cenu 250 korun? To je méně, než bývá vstupné na jednu kapelu. Nám nejde primárně o výdělek, ale především o pohodovou atmosféru a nezapomenutelně strávený letní den,” dodává Nedopil.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!