Papa Roach zavítají poprvé na Moravu! Vystoupí v areálu olomoucké Korunní pevnůstky

Papa Roach zavítají poprvé na Moravu! Vystoupí v areálu olomoucké Korunní pevnůstky  

Přestože české fanoušky potěšila svou energickou koncertní show již několikrát, Moravě se rocková kapela Papa Roach doposud vyhýbala. To se ale o prázdninách změní, jelikož vystoupí v atraktivním areálu Korunní pevnůstky v Olomouci.

Multiplatinoví a na ceny Grammy a MTV nominovaní Papa Roach se do České republiky vrátí 22. srpna. S sebou přivezou nejen svá poslední alba, ale také kultovní hity, mezi něž bezesporu patří Last Resort, She Loves Me Not, Forever, To Be Loved či Burn?. Samozřejmě se mohou návštěvníci těšit i na písně z jejich poslední desky Crooked Teeth

“Někoho jsem slyšel o Papa Roach říct, že jsou to dříči. To je přesně vystihuje. Na rozdíl od jiných kapel, které buď stagnují, nebo o nich už po několika letech není slyšet, Papa Roach skutečně dřou a jsou pořád na špici, jak v muzice, tak v popularitě,” hovoří o kapele organizátor koncertu Dušan Neumann, “pořád je to poctivý a pořádně našlapaný nu metal, ale zároveň s parádní melodickou linkou.” Organizátoři lákají zároveň na skvělou show a fantasticky namixovaný setlist.  

Jedna z nejpopulárnějších nu-metalových skupin současnosti, která je součástí hudební scény již od roku 1993, se do České republiky vrací opakovaně. Vystupovala na festivalu Rock for People a několikrát se předvedla i se sólových koncertem - nejprve v Roxy, později v Lucerna Music Baru a minulý rok už v Malé sportovní hale, kde ji nadšeně vítaly stovky nadšených fanoušků. “Ale to všechno bylo v Praze nebo v Čechách, na Moravě budou hrát poprvé v Olomouci. Podařilo se nám domluvit, že se u nás zastaví v rámci letního festivalového výjezdu do Evropy,” dodává Neumann. 

Vstupenky na koncert jsou v prodeji za 999 korun. Zájemci je seženou i internetovém předprodeji sítě Ticketstream nebo osobně v Bounty Rock Café v Olomouci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Korunní pevnůstka nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Korunní pevnůstka

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!