Beach Park Mlékojedy zve na jubilejní Opening Weekend!

Beach Park Mlékojedy zve na jubilejní Opening Weekend! 

Beach Park Mlékojedy odstartuje svou letní sezónu již tento pátek a sobotu 26. a 27. května, kdy zahájí jubilejní 18. ročník svého fungování, a to spolu s velmi zajímavými hosty. Na jaké kapely se můžete těšit? Více informací se dozvíte v článku.

Přípravy otevření bran Mlékojedského areálu svým návštěvníkům se blíží do finále! Po dobu celého léta areál nabídne nejen kulturní a hudební produkci, ale také i sportovní vyžití.

O pátečním večeru vystoupí legenda české hip hopové scény Vladimir 518, zakladatel Bigg Boss a zároveň frontman skupiny PSH. Po skončení koncertu se těšte na našlapanou afterparty, kterou odstartuje DJ N'Zym. Po jeho setu vystoupí také James Wing a Billy Hopp.

V sobotu večer bude program také velmi nabitý, máte na co těšit, mezi největší lákadla patří například liberecký Paulie Garand. Je tomu rok, co vydal své solo album nesoucí název ,,Nirvana”, se kterým vyjel na úspěšnou klubovou tour se speciálním live bandem. Na akci nebudou opět chybět ani DJ's, kteří se postarají o hudbu až do ranních hodin, vystoupí zde jména jako Mr. Funky Machine a nebo LU2.  

Beach Park Mlékojedy se nachází mezi Tišicemi a Mlékojedy, kde nabízí vyžití i během celého dne. Leží na břehu pískovny s písčitou pláží a barem, kde je možnost koupání. Mezi další oblíbená sportovní vyžití v areálu se řadí lezecká stěna a také hřiště na beach voleybal či fotbal. Je zde možnost ubytování ve stanu a nebo v útulných chatkách. 

Vstup do areálu je zdarma, pouze o víkendech je přijatelné vstupné na večerní hudební akce, které je 70 Kč a platí se až na místě v den konání události.

Pokud nemáte plány na nadcházející víkend, rozhodně si nenechte tuto velkolepou událost ujít! Více informací a program nejen na tento otevírací víkend naleznete na oficiálních stránkách areálu: www.beachparkmlekojedy.cz   

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!