Crazy psychedelici z Japonska Kikagaku Moyo se vrátí do Prahy! Dočká se jich Futurum

Crazy psychedelici z Japonska Kikagaku Moyo se vrátí do Prahy! Dočká se jich Futurum   

Tokijská psychedelická rocková kapela Kikagaku Moyo, v překladu Geometrické tvary, si českou metropoli nejspíše velmi oblíbila. Za posledních několik let se sem totiž vrátí již po několikáté.

Naposledy se pražským fanouškům představili minulý rok, kdy vystoupili v klubu Underdogs. O rok dříve v české metropoli dokonce natočili několik songů. A nebyli by to Kikagaku Moyo, aby se k nám nevrátili ani tento rok. Tentokrát se na ně mohou těšit návštěvníci Futurum Music Baru, a to 15. listopadu. Vstupenky jsou v prodeji za 330 korun, v den konání se cena vyšplhá na 390 korun. 

I letos se tak mohou fanoušci těšit na koncert plný hudby, která v sobě mísí elementy Krautrocku, indické ragy i acid folku. Ve svých skladbách kombinují Kikagaku Moyo těžké, drtivé jámy s tiššími, kontemplativními pasážemi. Často díky tomu bývají přirovnáváni k jiným japonským psych kapelám, jako jsou Acid Mothers Temple a Ghost. 

Skupinu založil v roce 2012 bubeník a vokalista Go Kurosawa a kytarista a vokalista Tomo Katsurada. Později se k nim přidali i basák Kotsuguy, kytarista Daoud Popal, hráč na sitár Ryu Kurosawa a hostující vokalistka a hráčka na theremin Angie Gotopo. Debut vydali v roce 2013, nejprve pouze v elektronické podobě, později i na vinylu. O dva roky později následovala další dvě alba, díky nimž se Kikagaku Moyo stávají miláčky psychedelické scény. Čtvrtou desku vydali v roce 2016 s názvem House in the Tall Grass.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!