Festival Aerodrome ohlásil posledního zahraničního interpreta. Kdo doplní hvězdný program?

Festival Aerodrome ohlásil posledního zahraničního interpreta. Kdo doplní hvězdný program?  

Aerodrome Festival své návštěvníky tento rok rozhodně nebude šetřit. Letos to totiž vzal skutečně od podlahy a aspiruje na nejlepší hudební událost léta v Česku! K již tak hvězdnému programu, v němž nechybí třeba Lana Del Rey, Macklemore či Nine Inch Nails, přibylo další zahraniční jméno. Tentokrát už poslední.

Posledním zahraničním účinkujícím festivalu Aerodrome se stane americká rocková formace Halestorm. Pennsylvánská čtveřice, v jejímž středu stojí zpěvačka Lzzy Hale, je součástí hudební scény od roku 1997. Debutové eponymní album vydala ale až v roce 2009, druhá nahrávka The Strange Case Of … následovala o tři roky později a doposud posledního kousku Into the Wild Life se fanoušci dočkali v roce 2015. Se singlem Love Bites (So Do It) vyhrála dokonce Grammy za nejlepší hardrockovou/metalovou nahrávku.  

Kapela si ale užívá především živá vystoupení. Od vydání první desky jsou Halestorm téměř nonstop na turné. Stíhají až 250 koncertů ročně. Na svém kontě mají také slušnou řádku interpretů, s nimiž během této nekonečné koncertní šňůry sdíleli společná pódiam. Nechybí mezi nimi třeba Evanescence, Papa Roach, Alter Bridge či Stone Sour a Bullet For My Valentine, s nimiž se setkají opět na stagi Aerodrome Festivalu, který se uskuteční v termínu od 28. do 30. června na letišti v Panenském Týnci.  

Aerodrome letos nabídne na dvou pódiích celkem 32 zahraničních účinkujících. První scéna bude věnována hip hopu, popu, indie a elektronice. Právě na ní vystoupí jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Lana Del Rey. Kromě ní i Nine Inch Nails, rapper Macklemore a Wiz Khalifa. Druhá stage naláká především příznivce rocku, metalu a hardcoru. Zahrají na ní Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour, Body Count Fest. Ice-T, Bullet for My Valentine či Hollywood Undead

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!