Phil Rudd opět ruší české koncerty! Důvody jsou zatím nejasné

Phil Rudd opět ruší české koncerty! Důvody jsou zatím nejasné  

Na poslední chvíli ruší bývalý bubeník legendárních AC/DC Phil Rudd své koncertní turné, a to včetně zastávek v České republice.

“Bohužel s velikou lítostí na základě aktuálního vývoje, který je zcela na straně managementu Phila Rudda, musíme informovat, že nadcházející celé evropské turné PHIL RUDD BAND, které bylo plánováno na květen a červen 2018, se ruší,” oznámila za pořádající agenturu Presscode Kateřina Hlavinková. 

Bývalý bubeník legendárních AC/DC zrušil celé své evropské turné již minulý rok, a to kvůli vážné nemoci svého kapelního kytaristy. Co ho vedlo k pohřbení letošní koncertní šňůry, se zatím neví. “Další informace bohužel v této věci nemáme, jelikož manažer Phila Rudda Alan Bellman ze společnosti Wave 365 Media Limited se sídlem v Londýně se všemi organizátory evropských koncertů aktuálně řadu dní nekomunikuje,” dodává Hlavinková s tím, že konkrétní důvody zrušení koncertů neznají. 

Jelikož nejsou v plánu žádné náhradní termíny, již zaplacené vstupné bude vráceno v plné výšši. Možnosti vrácení vstupenek na jednotlivé koncerty zveřejní organizátoři do konce tohoto týdne. 

Kvůli zrušenému turné zároveň pozbývají platnosti vstupenky vyhrané v rámci naší soutěže o lístky na koncerty Phila Rudda. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!