Metal i rytmy jihoamerické džungle. To přivezou do Prahy brazilští Soulfly

Metal i rytmy jihoamerické džungle. To přivezou do Prahy brazilští Soulfly  

Brazilští Soulfly letos slaví své dvacáté narozeniny. Při té příležitosti oznámili vydání nového alba, které přijedou představit rovněž českým fanouškům.

Metalová kapela Soulfly vydala doposud poslední desku Archangel již před třemi lety. Letos v létě se však fanoušci dočkají zbrusu nové nahrávky Nuclear Blast, která se stane v pořadí jejím jedenáctým studiovým albem. Frontman Max Cavalera, který založil Soulfly po svém odchodu ze Sepultury, slibuje, že bude deska daleko více politická, než jakákoliv předchozí. Skupina se na ní chce rovněž vrátit k pralesním rytmům, indiánským zvukům a melodiím jihoamerické džungle.

Soulfly představí písně z nového alba i na turné, v rámci něhož se zastaví rovněž v České republice.  Fanoušci se jich dočkají 22. července v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou k dispozici již nyní v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou za 540 korun. V den konání festivalu se cena za jeden lístek vyšplhá na 650 korun.

Brazilská etno-metalová formace debutovala již v roce 1998 deskou Soulfly, která přinesla 15 písní, v limitované edici ještě o tři více. Od té doby stihla vydat ještě dalších devět studiových alb, jedno EP z turné, třiadvacet singlů a jedno videoalbum. Její videoklipy mají na Youtube i miliony zhlédnutí. Mezi nejoblíbenější patří ty k singlům Prophecy, Back To The , ´N´Strike   a Rise Of The Fallen.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!