Nomádka Alice Merton vystoupí poprvé v Praze

Nomádka Alice Merton vystoupí poprvé v Praze 

Začínající hvězda poprockové scény se u nás poprvé představí v létě na festivalu Colours of Ostrava a zanedlouho poté si střihne i sólo koncert v Praze.

Nová hymna všech nomádů No Roots sklízí úspěch po celém světě. Zpěvačka a písničkářka Alice Merton dokázala současně ovládnout jak americký Billboard, tak i evropské hitparády a není se čemu divit. Chytlavá melodie, poprockový nádech a skvělý hlas Alice Merton. Dalším významným bodem v její hudební kariéře je vítězství v European Border Breakers Award 2018.

Ve svém první hitu No Roots zpěvačka tak trochu popisuje sama sebe. V čtyřiadvaceti letech vystřídala tolik zemí, že vlastně prý už neví, kolikrát se stěhovala. Momentálně se usadila v Berlíně, ale opět vyráží na cesty v podobě evropské tour.

Českým fanouškům se nejprve představí na festivalu Colours of Ostrava a následně vystoupí 15. září v Paláci Akropolis, kde si střihne svůj první samostatný koncert u nás. Tento koncert uvádí Colours Selection. Vstupenky jsou k dispozici v síti GoOut, Ticketpro či na pokladně Paláce Akropolis.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Místo konání: Palác Akropolis

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!