Jakub Vágner zve na Dětský den rybářských slavností

Jakub Vágner zve na Dětský den rybářských slavností 

Snili jste někdy o tom, že půjdete na ryby s rybářem a dobrodruhem Jakubem Vágnerem? Pak zavítejte 2. června 2018 na Dětský den do areálu Katlov na Kutnohorsku. Připraven je bohatý program pro celou rodinu.

Na všechny děti, které se chtějí naučit rybařit, budou v rybářské školičce čekat nejlepší čeští rybáři: několikanásobná mistryně světa v rybolovné technice Kateřina Marková, vícemistr světa v plavané a feedru Josef Konopásek, několikanásobný vítěz různých prestižních kaprařských závodů po celé Evropě Karel Nikl a vícemistr České republiky v LRU feeder Milan Tychler. Celý den bude přítomen i Jakub Vágner, který si pro návštěvníky připravil povídání o nebezpečných výpravách do Amazonie, Konga a dalších koutů světa. Chybět nebude ani autogramiáda.

Celá akce se odehraje v srdci Kutnohorska, v rybářském areálu Jakuba Vágnera Katlov. Kromě rybaření je přichystána i ukázka sladkovodního života v akváriích, projížďky na koních a sokolníci. Milovníci pejsků si přijdou na své při ukázkách sportovní kynologie, bull sportu, dogfrisbee nebo při jízdě se psím spřežením. Příznivce techniky potěší prohlídka profi hasičského auta a možnost vyzkoušet si bagrování s malým bagrem.

Děti zde potkají své oblíbené kamarády - Shreka a Fionu, Křemílka a Vochomůrku, Rusalku, Alenku z říše divů či malou mořskou vílu Ariel, kteří je budou areálem provázet. Těší se na ně i vodník Katlováček, jenž se v místním jezeře narodil. Chybět nebude ani občerstvení, malování na obličej, fotokoutek, skákací hrad Českých drah a další atrakce a soutěže pro všechny věkové kategorie. Na pódiu se představí kapela Sabrin, pro děti je připravena i minidiskotéka.

V podvečer na návštěvníky čeká vyhlášení vítěze evropského juniorského rybářského šampionátu, bohatá tombola, v níž hlavní výhrou bude den strávený s Jakubem Vágnerem, koncert kapely Čechomor s Martinou Pártlovou a hudební vystoupení Adély Částkové.

Budete-li chtít v areálu Katlov strávit celý víkend, můžete - je zde povolena možnost stanování, které je, stejně jako parkovné a vstup na celou akci Dětského dne, zdarma.

Foto: archiv areálu Katlov

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Jakub Vágner zve na Dětský den rybářských slavností
 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Jezero Katlov

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!