Gastronomii a kulturu Thajska, Číny či Vietnamu doveze v létě do metropole AsianFest

Gastronomii a kulturu Thajska, Číny či Vietnamu doveze v létě do metropole AsianFest 

Ochutnat kuchyni asijských zemí a poznat tamější kulturu můžou návštěvníci festivalu AsianFest, který se na Branické louce v Praze uskuteční od 27. do 29. července. Čeká vás atmosféra Čína, Vietnamu, Thajska, Indie, Koreji, Japonska, Filipín, Indonésie, Malajsie i Srí Lanky.

V rámci AsianFestu bude autentickou kuchyni dané země prezentovat 120 vybraných asijských restaurací z celé Evropy, asijskou kulturu zase přiblíží na 350 tamějších slavných umělců na pěti scénách festivalu.

Festival představí také vietnamskou gastronomii a kulturu. Foto: AsianFest

Návštěvníci si budou moci prohlédnout zmenšené repliky uměleckých a architektonických památek výše zmíněných zemí. Uvidí třeba sochu Buddhy z ostrova Phuket, pekingský císařský palác, šanghajskou starou čínskou čtvrť nebo pláž thajského ostrova Ko Pha Ngan. V neposlední řadě bude k vidění Pandaland s opicemi a papoušky.

Letos organizátoři rozšířili program festivalu do tří dnů. Hlavní formou dopravy na AsianFestu jsou lodě, které návštěvníky dopraví přímo do přístaviště, odkud se snadno dostanou pěšky do festivalového areálu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!