Německý Justin Bieber vystoupí poprvé v České republice. Dočkají se ho fanoušci v Brně

Německý Justin Bieber vystoupí poprvé v České republice. Dočkají se ho fanoušci v Brně  

Jeden z nejsledovanějších německých teenagerů Lukas Rieger, jehož popularita roste každým dnem, je mnohými označován jako německý Justin Bieber. A to nejen díky svému hlasu a zástupu náctiletých fanynek, ale rovněž svou suverénní prezentací na pódiu.

Lukas Rieger se narodil teprve v roce 1999. Svou hudební kariéru odstartoval před čtyřmi lety, kdy se zúčastnil castingové show The Voice Kids. Ač soutěž nevyhrál, zpívat rozhodně nepřestal a jeho snaha postupně přinášela výsledky. Fanoušky si nejprve získával na sociálních sítích coververzemi slavných hitů. U toho však nezůstal a postupem času začal vytvářet i své vlastní songy. První singl Be My Baby vydal na podzim roku 2014, následovaly další úspěšné písně, jejichž sérii završil vydáním debutového  alba Compass.

Letos potvrdil svou pozici druhou deskou Code, která ho vynesla na druhou příčku německé prodejní hitparády a proslavila ho i mimo hranice Německa. V současné době má na svém kontě téměř dva miliony fanoušků na Instagramu a jeho singly získaly dohromady na Youtube již skoro 24 milionů zhlédnutí.

Na četná přání svých fanoušků se Lukas rozhodl k pokračování svého úspěšného evropského Code Tour 2018. Na něm potěší nejen své německé fanoušky v Drážďanech, Roztokách, Norimberku či Manneimu, ale zavítá rovněž do Rakouska, Švýcarska, Lucemburska i do České republiky, kde odehraje svou koncertní premiéru, a to ve středu 7. listopadu v brněnském Semilassu. Vstupenky jsou v prodeji v internetovém předprodeji za 590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kultrurní centrum Semilasso nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kultrurní centrum Semilasso

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!