Nejnovější články » Hudební novinky

Kapela Three Days Grace oznámila pražský koncert. Představí na něm nové album Outsider

9.5.2018,

Kanadská rocková formace Three Days Grace se vrací do české metropole. S sebou přiveze nejen svou energickou show, ale rovněž zbrusu novou studiovou nahrávku Outsider.

Three Days Grace na nové desce kombinují rock s metalem, grungem a elektronikou. Nahrávka je v pořadí druhým počinem kapely v čele s novým frontmanem Mattem Walstem. Právě on podle kapely stojí za progresem a novými nápady, které fanoušci na albu Outsider najdou. „Jsou o hledání místa ve světě, který se zbláznil,“ představuje nové písně baskytarista Brad Walst, „snažíme se z toho čas od času dostat. Děláme věci, které umíme a děláme je dobře. Vždycky se díváme dopředu a neohlížíme se zpátky. To je naše věčné téma.“

Inspiraci čerpá v současnosti kapela od hudebníků nejrůznějších žánrů. Nechybí mezi nimi Nine Inch Nails, White Zombie, Bring Me The Horizon či Lana Del Rey. Jejich vlivy ovlivnily i nové album. To vyjede kapela představit rovněž na velké koncertní turné. V létě objede Kanadu a USA, kde vystoupí i s Avenged Sevenfold nebo Prophets of Rage. Na podzim se skupiny dočká rovněž Evropa. A chybět nebude ani vystoupení v České republice.

Do Prahy zavítají Three Days Grace i s deskou Outsider 19. října, kdy vystoupí v Malé sportovní hale. Předprodej vstupenek startuje v pátek 11. května. Kapela nepředstaví českému publiku jen písně z nového alba, které vyšlo 8. března, ale rovněž ty největší hity ze svých posledních desek. Mezi ně bezesporu patří třeba I Hate Everything About You, Never Too Late či Animal I Have Become.