Kapela Three Days Grace oznámila pražský koncert. Představí na něm nové album Outsider

Kapela Three Days Grace oznámila pražský koncert. Představí na něm nové album Outsider  

Kanadská rocková formace Three Days Grace se vrací do české metropole. S sebou přiveze nejen svou energickou show, ale rovněž zbrusu novou studiovou nahrávku Outsider.

Three Days Grace na nové desce kombinují rock s metalem, grungem a elektronikou. Nahrávka je v pořadí druhým počinem kapely v čele s novým frontmanem Mattem Walstem. Právě on podle kapely stojí za progresem a novými nápady, které fanoušci na albu Outsider najdou. „Jsou o hledání místa ve světě, který se zbláznil,“ představuje nové písně baskytarista Brad Walst, „snažíme se z toho čas od času dostat. Děláme věci, které umíme a děláme je dobře. Vždycky se díváme dopředu a neohlížíme se zpátky. To je naše věčné téma.“

Inspiraci čerpá v současnosti kapela od hudebníků nejrůznějších žánrů. Nechybí mezi nimi Nine Inch Nails, White Zombie, Bring Me The Horizon či Lana Del Rey. Jejich vlivy ovlivnily i nové album. To vyjede kapela představit rovněž na velké koncertní turné. V létě objede Kanadu a USA, kde vystoupí i s Avenged Sevenfold nebo Prophets of Rage. Na podzim se skupiny dočká rovněž Evropa. A chybět nebude ani vystoupení v České republice.

Do Prahy zavítají Three Days Grace i s deskou Outsider 19. října, kdy vystoupí v Malé sportovní hale. Předprodej vstupenek startuje v pátek 11. května. Kapela nepředstaví českému publiku jen písně z nového alba, které vyšlo 8. března, ale rovněž ty největší hity ze svých posledních desek. Mezi ně bezesporu patří třeba I Hate Everything About You, Never Too Late či Animal I Have Become.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!