Populární Kryštof v novém videoklipu odkrývají zákulisí vyprodaného Strahova

Populární Kryštof v novém videoklipu odkrývají zákulisí vyprodaného Strahova 

Je to již téměř rok, co populární ostravská kapela Kryštof vydala své poslední album 25. Deska obsahuje nejen the best of kapely, ale i čtyři zcela nové skladby, mimo jiné i píseň Naviděnou. Ta nyní dostala i svůj vlastní videoklip.

Videoklip vzpomíná na vyprodaný strahovský koncert, který se uskutečnil minulý rok v září v rámci turné k nové desce. Zájem o koncert byl tehdy tak ohromný, že se kapela rozhodla uspořádat legendární akci na Strahově hned dvakrát. Není tedy divu, že se právě vzpomínka na beznadějně vyprodaný stadion Evžena Rošického promítl i do nového nostalgického videoklipu k písni Naviděnou.

„Naviděnou je píseň o čtyřicátnictví, rodičovství, nadšení z každé životní etapy a s úsměvem kombinuje naše vzpomínky na dětství s budoucností. Jako náplň videoklipu jsme si vybrali koncert na Strahově, který nám vždy bude připomínat, že i v tak brzkém věku se člověku může splnit jeho celoživotní sen,“ komentuje singl frontman kapely Richard Krajčo. V klipu tak nechybí fanoušci ženoucí se ke stadionu i záběry na kapelu přímo z pódia, ale odkrývá se zde také zákulisí celého koncertu, který byl vyprodán během deseti týdnů.

Naviděnou je jedna ze čtyř nových skladeb posledního alba 25, které mapuje tvorbu kapely od prvního singlu Lolita, který vynesl ostravskou popovou skupinu mezi špičky české hudební scény. Nechybí ani hity jako Obchodník s deštěm, Rubikon, Atentát, Cyrano a mnoho dalších. Videoklip Naviděnou však nebude jediným záznamem vyprodaného Strahova – kapela totiž z obou zářijových strahovských koncertů chystá i DVD.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!