Na festivalu Rock for People si přijdou na své i fanoušci taneční hudby. Čekají je afterparty i stage od Let It Roll

Na festivalu Rock for People si přijdou na své i fanoušci taneční hudby. Čekají je afterparty i stage od Let It Roll  

Že festival Rock for People není jen o rocku a metalu, je jasné. Dlouhodobě láká totiž i fanoušky taneční hudby. Ti se mohou i letos těšit na oblíbené afterparty, ta největší proběhne ve čtvrtek po koncertu The Prodigy.

Hlavní hvězdou čtvrteční afterparty se stane britská formace Sigma, která má na svém kontě 3 miliony prodaných singlů, dvě nominace na Brit Awards a spolupráci s takovými interprety, jako jsou Rita Ora, Birdy či Také That. Svůj set plný chytlavých beatů a nakažlivých rytmů rozjedou po koncertu svých slavnějších kolegů The Prodigy.

Návštěvníci se mohou těšit rovněž na The Portal Show, která se odehraje na unikátní scéně stylizované do podoby obřího mezigalaktického portálu. Tuto stage, která je jediná svého druhu v Evropě, doveze na Rock for People Let It Roll, největší světový drum and bassový festival. Jeho organizátoři se postarají i o luxusní line-up plný zahraničních i českých hvězdných jmen v čele s Dirtyphonics a Delta Heavy.

Rock for People, který letos oslaví své 24. narozeniny, se opět uskuteční v hradeckém Festivalparku, a to od 4. do 6. července. Kromě legendárních The Prodigy láká na dánskou heavymetalovou formaci Volbeat či na americké rockery Skillet, kteří se na festival vrací po dvou letech. Britskou indie rockovou scénu zastoupí The Kooks i Blossoms. A vůbec poprvé se českému publiku předvedou Sick Puppies a Marmozets.

Velkým lákadlem bude bezpochyby rovněž koncert Sugar Mana Rodrigueze, hlavního hrdiny jednoho z nejpozoruhodnějších příběhů historie moderní hudby. Návštěvníci se mohou těšit i na hardrockové Stick To Your Guns a Stray From The Path. Z Kanady do Hradce Králové dorazí progressmetalová kapela ONI a z Británie partička Basement. Českou hudební scénu pak zastoupí znovuobnovená Gaia Messiah, Horkýže Slíže, Vypsaná fiXa a Tři sestry

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!