Jste kreativní a máte talent? Veletrh FotoExpo odstartoval fotografickou soutěž

Jste kreativní a máte talent? Veletrh FotoExpo odstartoval fotografickou soutěž  

Prvním květnovým dnem odstartovala soutěž FotoTalent, kterou každoročně pořádá ve spolupráci s odbornými médii a partnery veletrh a festival současné fotografie FotoExpo.

Umíte se na svět dívat očima fotografa a baví vás výzvy? Ptá se i tento rok veletrh FotoExpo. Pokud ano, můžete se právě vy stát FotoTalentem 2018. Organizátoři budou tentokrát vybírat ty nejlepší snímky ze třech oblastí. První z nich se zaměří na krásu hor. „Hory zahalené v mlze nebo v paprscích světla, za ranního rozbřesku nebo naopak při západu slunce, mírné kopce, strmá skaliska či hrozivě vyhlížející štíty velehor. To vše dává pocit monumentálnosti a něčeho vyššího,“ vysvětlují pořadatelé, „zachyťte krásu hor a zprostředkujte ten úžasný zážitek.“

Druhá oblast se pak bude věnovat uměleckému aktu. Na své si tak přijdou fanoušci ladných křivek, hry světla a stínů i rozmanitosti lidských siluet, ženských i mužských. Milovníci architektury pak ocení především třetí kategorii, která se zaměří na opuštěné budovy. „Zub času na nich nechal svůj otisk. Důvody, proč jsou prázdné a opuštěné jsou různé. A možná právě ono tajemství je to, co je na nich fascinující,“ dodávají organizátoři.

Své snímky mohou zájemci zasílat na email fototalent@terinvest.com, a to nejpozději do 15. září 2018. K fotografii je nutné dodat název snímku, místo pořízení fotografie, zvolené téma, jméno a příjmení autora telefonické a korespondenční spojení. K vyhlášení a ocenění výherců dojde při příležitosti konání veletrhu FotoExpo 2018, tedy 20. října v prostorách Národního domu na Vinohradech.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Národní dům na Vinohradech nabízí i další akce

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!