Xindl X připravuje novou desku, která se bude jmenovat Sexy Exity. Nyní představil nový klip k písni Byznys

Xindl X připravuje novou desku, která se bude jmenovat Sexy Exity. Nyní představil nový klip k písni Byznys 

Oblíbený písničkář Xindl X potěší své fanoušky na podzim tohoto roku novou deskou Sexy Exity, nyní představil novou píseň, která se jmenuje Byznys.

“Píseň je věnována všem takzvaným kamarádům, co se s vámi baví, jen když se jim to hodí pro jejich "byznys". Myslím, že každý z nás má s takovými lidmi nějakou zkušenost," říká o své nové písni Xindl X.

Muzikant ve svých skladbách často kritizuje společenské jevy, to ostatně zrcadlí i do svých textů. Ne jinak tomu je ve videoklipu, který vytvořil se svým dvorním výtvarníkem Ondřejem Pfeifferem.

"Troufám si tvrdit, že to je náš zatím nejšťavnatější a nejdrsnější klip. V kostce se v něm mimo jiné dozvíte, jaká budoucnost čeká naši republiku i celý náš svět. A není to budoucnost růžová," komentuje písničkář.

Xindl X kromě alba Sexy Exity v letošním roce chystá také oslavu deseti let na scéně. K hudebním narozeninám si muzikant nadělí své zatím největší turné s kapelou a zajímavými hosty, koncertní tour započne 22. listopadu v Kladně. Celkem vystoupí v jedenácti českých městech. Turné hudebník zakončí 20. prosince v pražském Lucerna Music baru.

Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek, se narodil 16. 8. 1979 v Praze. Hudbě se věnuje zhruba od deseti let, kdy se začal učit hrát na kytaru. Po škole chvíli pracoval v televizi a v reklamní agentuře. Napsal scénář k filmu Restart a s partou kamarádů a odstartoval seriál Comeback. Kromě vlastní muziky napsal Xindl X také jednu knížku, divadelní hru a hudbu k muzikálu. Vytvořil mimo jiné i spoustu textů pro jiné muzikanty, jako jsou kapely Slza nebo The Tap Tap, zpěváci Sebastian, Pavel Callta, Voxel, Monika Absolonová a spousta dalších.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!