The Tap Tap již po šesté půjdou dál. Letos i s vlastním pivem

The Tap Tap již po šesté půjdou dál. Letos i s vlastním pivem 

I pro letošní rok připravuje kapela The Tap Tap festival hudby a pohybu Pojď dál. Na šestém ročníku, který se uskuteční 12. května v pražském parku Folimanka a v areálu škol Jedličkova ústavu na Vyšehradě, představí i své vlastní pivo Sedící Bizon.

Již šestým rokem zve oblíbená česká kapela The Tap Tap na festival hudby a pohybu Pojď dál. A jak je již zvykem, i letos se akce uskuteční hned na dvou místech v Praze. Dopolední program proběhne 12. května v parku Folimanka pod Nuselským mostem, odpoledne se festival přesune na Vyšehrad – do areálu škol Jedličkova ústavu. Návštěvníci letošního ročníku se mohou těšit hned na několik novinek. První z nich je rozšíření hudebního programu na Folimance a ochutnávka piv klášterních a dalších minipivovarů. Při této příležitosti The Tap Tap představí svou vlastní edici lahvového piva Sedící Bizon.

Celý festivalový den zahájí adrenalinové slaňování Nuselského mostu v 10 hodin dopoledne. O hodinu později již odstartuje hudební část. Jako první zahraje kapela Sto zvířat, jejíž saxofonistka Makina zahraje přímo ze slaňovacího lana. Druhým koncertním hostem bude Adam Lanči alias Mr. Cocoman, který taktéž zahájí své vystoupení v závěsu pod mostem. Představí se také pěvecký sbor Puellae Cantantes, který s The Tap Tap spolupracuje již několik sezón. Slaňování umělců i dalších odvážlivců bude doprovázet bubenické vystoupení Tam Tam Batucada.

Ve tři hodiny odpoledne se celé dění přesune průvodem na Vyšehrad. Průvod již tradičně povede zpěvačka The Tap Tap Jana Augustinová. Odpolední program v areálu škol Jedličkova ústavu odstartuje v 16 hodin koncertem jednoho z nejoblíbenějších současných českých skladatelů Jaroslava Uhlíře. Následovat bude samostatné vystoupení Tam Tam Batucady a v 19 hodin festival již klasicky zakončí vystoupení samotných The Tap Tap.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Park Folimanka nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!