Legendární ABBA je zpátky! Švédská formace hlásí comeback a láká na dvě nové písně

Legendární ABBA je zpátky! Švédská formace hlásí comeback a láká na dvě nové písně  

Plánované unikátní turné, na kterém legendární kapelu ABBA nahradí hologramy jednotlivých členů, se stalo pro čtveřici, která ukončila svou činnost již v roce 1983, nečekaným impulzem. Po více než třech desetiletích se skupina opět zavřela do studia a natočila dva nové songy.

„Rozhodnutí přijít se vzrušujícím projektem ABBA Avatar Tour mělo nečekaný následek. Všichni čtyři jsme po nějakých 35 letech cítili, že by mohla být zábava znovu spojit síly a jít do nahrávacího studia. A to jsme také udělali. A bylo to, jako by se čas zastavil a my byli jen na krátkých prázdninách. Extrémně radostná zkušenost!“ oznámili na svém oficiálním instagramovém účtu švédští hudebníci, kteří bořili hitparády od roku 1974, co zvítězili v soutěži Eurovize s písní Waterloo.

Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson a Anni-Frid Lyngstad se tak očividně opět naladili na stejnou notu a dostali chuť vytvořit něco nového – konkrétně dvě nové písně. První z nich nese název I Still Have Faith In You a vůbec poprvé ji uslyší diváci speciálního vysílání NBC a BBC v prosinci, kde ji zazpívají jejich digitální avataři. Kdy kapela představí druhý singl Don´t Shut Me Down zatím není jasné.

Fanoušci okamžitě začali spekulovat o tom, že by mohla začít ABBA společně opět koncertovat. To dlouhá léta jednotliví členové odmítali. Manažerka kapely to ale popřela. Fanouškům tam mohou být útěchou nové písničky, ale rovněž připravované ABBA Avatar Tour, která se chystá na rok 2019 či 2020.

Foto: Wikipedia

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?