Makronky, pralinky i cupcakes. Pragovku zaplaví druhý květnový víkend sladkosti

Makronky, pralinky i cupcakes. Pragovku zaplaví druhý květnový víkend sladkosti 

V areálu Pragovky nedaleko stanice metra Kolbenova se o víkendu 12. až 13. května uskuteční třetí ročník Prague Candy Festivalu. Návštěvníci akce můžou ochutnat nejrůznější druhy sladkostí – od čokolády přes muffiny, vegan a raw dezerty až po cakepops či dražované ovoce.

Letošní ročník Prague Candy Festivalu představuje návštěvníkům několik novinek. První z nich je přesunutí místa konání do industriální Pragovky ve Vysočanech. Zde se bude prezentovat více než 40 vystavovatelů ve vnitřních i venkovních prostorách.

Další novinkou je festivalová měna – kendík. Ke vstupence zakoupené v předprodeji za 350 a na místě za 400 Kč návštěvníci obdrží čip nabitý 10 kendíky. Kendík odpovídá hodnotě 20 korun. Návštěvníci mohou čipem platit u libovolných stánků a také si kendíky dobíjet u několika platebních míst v areálu.

Sladké dobroty z Prague Candy Festivalu

Vstupenka platí na oba dva dny akce, návštěvníci se tedy mohou do prostor vracet v průběhu celého víkendu. Každý návštěvník obdrží slosovatelný lístek do tomboly, která bude vyhlašována třikrát v průběhu každého festivalového dne.

V rámci akce bude probíhat spousta soutěží nejen o sladké ceny, na pódiu se bude po celou dobu akce konat i doprovodný program plný workshopů, zdobení a zábavy. Celou akcí bude návštěvníky provázet moderátor stanice Radio City Tomáš Horák.

Foto: archiv Prague Candy Festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Pragovka Art District nabízí i další akce

Místo konání: Pragovka Art District

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!