Jan Blomqvist and Band se vrací do Brna, tentokrát na nádvoří hradu Špilberk

Jan Blomqvist and Band se vrací do Brna, tentokrát na nádvoří hradu Špilberk  

Klubová vystoupení zanedlouho vystřídá šňůra open-air koncertů, což zaznamenal i klub Fléda, a sezónu tak zahájí Jan Blomqvist & Band na Špilberku v poslední květnový den.

Producent Jan Blomqvist a jeho minimalistické techno září všude, kde se objeví. S přesahy do jiných hudebních žánrů si tento umělec vytvořil širokou a zejména různorodou základnu fanoušků po celé Evropě, Americe i Kanadě. Blomqvist se v loňském roce v rámci festivalu elektronické hudby Echoes objevil v klubu Fléda, který úspěšně vyprodal a představil tam album Remote Control (2016), za které sklidil velké ovace.

Letos se do Brna vrací, tentokrát však vystoupí pod širým nebem. Ve spolupráci s bubeníkem Christianem Dammanem a klávesistou Felixem Lehmanem se objeví na nádvoří hradu Špilberk 31. května a návštěvníkům hradního areálu předvedou nevšední show založenou na kombinaci živých nástrojů a minimal techna. Kromě skladeb z alba Remote Control zazní i nejnovější tvorba z nadcházejícího alba, které má vyjít letos na podzim.

Jako předkapela se představí tuzemská formace Bratři ve složení Ondřej a Jiří Veselý, kteří se rádi nechávají okouzlovat možnostmi elektronické hudby. Živá vystoupení těchto profesionálních bubeníků jsou pověstná překypující energií, rozhodně tak naladí všechny fanoušky na hlavní hvězdy večera. Po koncertu se bude konat oficiální afterpárty ve Flédě. Těšit se můžete na Fatty M a Psj.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Hrad Špilberk nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Hrad Špilberk

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!