Legendy elektro-industriálu Front Line Assembly a Die Krupps míří do Prahy

Legendy elektro-industriálu Front Line Assembly a Die Krupps míří do Prahy  

Ne jedna, ale hned dvě legendární elektro-indutriální kapely spojí síly při pražském koncertu v Lucerna Music Baru. Do české metropole se chystají Front Line Assembly i Die Krupps.

Jak Front Line Assembly, tak Die Krupps jsou součástí světové hudební scény již po tři desetiletí. Přestože patří obě formace mezi vůdčí skupiny industriálního hnutí, které se projevuje svým velmi specifickým hudebním stylem, společně vystupovaly jen velmi zřídka. Nyní se jejich cesty protínají po dlouhých 22 letech. Naposledy jely společné turné po USA už v roce 1996. 

Teprve podruhé se o společné pódium obě kapely podělí během evropského turné, během něhož navštíví rovněž Českou republiku. Fanoušci se jich dočkají 30. srpna v pražském Lucerna Music Baru. Kromě nich dorazí i další hosté. Ti budou zveřejněni ale až později. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji za 690 korun, na místě si pak zájemci připlatí ještě o stokorunu více. 

Obě skupiny se řadí mezi průkopníky industriálu a na svém kontě mají alba, která se stala klasikami tohoto žánru. Zatímco Die Krupps dorazí do Prahy z blízkého Německa, Front Line Assembly přiletí na evropské turné až v kanadského Vancouveru. Kromě Prahy vystoupí rovněž v Londýně, Stockholmu, Vídni i v Mnichově. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!