The Dead Daisies opět otřesou základy Lucerna Music Baru

The Dead Daisies opět otřesou základy Lucerna Music Baru  

‘Mrtvé sedmikrásky’ dorazí po roce opět do České republiky, aby svým fanouškům představily své nové album Burn It Down. Již o prázdninách se vrátí na místo činu - do Lucerna Music Baru, kde vloni v červnu předvedly stovkám příchozích pořádnou rock’n'rollovou show.

Zatímco ale minulý rok The Dead Daisies představovali v české metropoli třetí studiovou nahrávku Make Some Noise během turné Live&Louder, nyní dorazí již se čtvrtou deskou Burn It Down, která vyšla před pár dny a z níž ještě před vydáním zveřejnili ‘vykopávající’ singl Rise Up. Návštěvníci se dalšího koncertu dočkají již 22. července. Vstupenky za 690 korun jdou do předprodeje v pátek 20. dubna v 9 hodin. 

Byť rocková kapela The Dead Daisies funguje teprve od roku 2013, její členové nejsou na světové hudební scéně žádnými nováčky. Na svém kontě mají totiž již spolupráci s takovými legendami, jako jsou ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, INXS, The Cult, Judas Priest, KISS, Whitesnake či The Rolling Stones.

Australsko-americká formace vydala svou debutovou eponymní desku v roce 2013. O dva roky později se fanoušci dočkali druhého alba Revolución. Předposlední studiovka Make Some Noise spatřila světlo světa v roce 2016 a o rok později se ‘Sedmikrásky' pochlubily i živákem Live & Louder. Na počátku dubna pak vyšla doposud poslední nahrávka Burn It Down, na níž kapela vůbec poprvé představila nového bubeníka Deena Castronova

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!