Ze škatulky špatného rappera do O2 Arény

Ze škatulky špatného rappera do O2 Arény 

Rapper Marpo rozhodně není žádný troškař. Jednou si zadal, že vyprodá největší halu v Česku, a k tomu právě teď směřuje. Již za měsíc vypukne slibovaná show v O2 aréně.

Otakar Petřina aka Marpo se na tuzemské hudební scéně proslavil zejména jako rapper, avšak můžete ho znát také z kapely Chinaski, kde působil jako bubeník. V roce 2017 si s Chinaski dali sbohem a Marpo se vydal spolu s TroubleGangem po vlastní cestě. A udělal dobře.

Deska Dead Man Walking vyšla teprve v březnu a už teď je považovaná za hudebně i autorsky nejsilnější počin v jeho dosavadní kariéře. Byla nahrána v Anglii v Modern World Studios za spolupráce s producenty Marcusem Tranem a Clintem Murphym, který spolupracoval například s americkým rapperem 50Cent. Právě s touto deskou se chystá pokořit největší halu v Česku, v sobotu 19. května.

Ještě před dlouho očekávaným koncertem v O2 aréně si Marpo s TroubleGangem střihli březnové klubové turné po českých městech, kde Dead Man Walking představili fanouškům. Nyní se ale už soustředí na den D, kdy se budou plnit sny. Samotný Marpo slibuje, že se bude jednat o show, která tu ještě nebyla. Zdali to tak bude a dosáhne na další metu, je ve hvězdách. Jisté však je, že pokud se koncert vydaří, zapíše se do dějin české rapové scény.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!