Kanadské duo Death From Above čeká česká premiéra

Kanadské duo Death From Above čeká česká premiéra  

Rodáci z Toronta se v Česku za celou dobu své hudební kariéry neukázali. Letos v létě se to však změní. Čeští fanoušci budou mít možnost spatřit Death From Above hned dvakrát.

Noise-rocková kapela Death From Above se v hudebním světě pohybuje poměrně dlouho, avšak s několikaletou pauzou, kdy se pánové jaksi neshodli na dalším směřování kapely a na pět let si dali sbohem. Ještě před tím však stihli vydat debutové album You're a Woman, I'm a Machine (2004).

Zásadnější počin však přišel až po znovuzrození kapely, kdy se album The Physical World (2014) dostalo do TOP 3 kanadského žebříčku. Díky tomu se Death From Above dostali do obliby u řady médií, například Pitchfork či Independent. Pyšnit se mohou i účastí na velkých festivalech jako Glastonbury, Coachella či Primavera.

Svou nejnovější desku Outrage! Is Now (2017) chystají přivést konečně i k nám. Jako první navštíví Brno, kde poctí svou návštěvou klub Fléda 20. srpna, den na to vystoupí v pražském Lucerna Music Baru. Death From Above si tak střihnou hned dvojitou českou premiéru.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!