Soutěž: Rodinné představení beze slov. Na to láká Kocour v divadle Ponec

Soutěž: Rodinné představení beze slov. Na to láká Kocour v divadle Ponec  

Milion příběhů i milion postav, a to i přestože přímo na pódiu uvidí návštěvníci jen dvě. To slibuje představení Kocour, které uvede 22. a 23. dubna divadlo Ponec. O vstupenky na něj si můžete s námi nyní zasoutěžit!

!SOUTĚŽ BYLA UKONČENA A VÝHERCI KONTAKTOVÁNI! 

Sláva Zubkov a Marek Menšík připravili pro návštěvníky pohybové představení pro celou rodinu. Inscenace Kocour má ambici promlouvat jak k dětem, tak k dospělým, a to pohybem, obrazem a hudbou. Protože slov podle autorů není třeba. I bez nich totiž tento groteskní příběh povypráví o přátelství, trápení, radosti i svobodě. A přinese i nečekané zvraty, které diváka překvapí.  

O vstupenky na inscenaci, která se nechala inspirovat básní japonské autorky Yoko Sono The Cat Who Lived Millions Lives, si nyní s námi můžete zasoutěžit. Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, abyste byli vylosováni jako dva z výherců, kteří si odnesou po dvou volných vstupenkách. 

Soutěžní otázka: Inscenace klade důraz především na nonverbální komunikaci. O jaký druh komunikace se jedná? 

Správné odpovědi zasílejte na e-mail soutez@informuji.cz do pátku 20. dubna 2018. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří si odnesou po dvou vstupenkách na představení 22. dubna.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo Ponec

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!