Dinosauři napadnou Prahu! Do metropole se vrací unikátní show oceněna řadou cen

 Dinosauři napadnou Prahu! Do metropole se vrací unikátní show oceněna řadou cen  

Představení, které vidělo již více než devět milionů návštěvníků po celém světě, se po šesti letech vrátí zpět do České republiky. Walking With Dinosaurs, česky Putování s dinosaury, dorazí se zbrusu novou produkcí již 18. ledna 2019 do O2 arény.

V rámci Putování s dinosaury navštívili obří ještěři již více než 250 měst po celém světě. Nyní se vrací zpět do Evropy s nejnovější produkcí v hodnotě 20 milionů dolarů. Největší dinosauří show na světě se po šesti letech opět představí i v české metropoli, kde proběhne v termínech od 18. do 20. ledna 2019. Vstupenky jdou do internetového prodeje 17. dubna. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 750 do 1 190 korun.  

A na co se mohou návštěvníci během Putování s dinosaury těšit? Show ukáže vývoj dinosaurů i předpoklady, které vedly k zániku mnoha z jejich druhů. Chybět nebudou scény mapující vývoj dinosaurů od býložravých až po masožravce. Součástí představení budou rovněž téměř realistické scény, díky nimž zhlédnou diváci na vlastní oči to, jak dinosauři chodí, řvou, jak bojují o přežiti i o nadvládu nad územím. “Z jejich zvrásněné kůže a lesku v očích poznáte, že se dinosauři opravdu vrátili,” lákají organizátoři. 

Celkem se v pražské O2 aréně představí devět druhů dynosaurů. Chybět nebude ‘hrůzovládce’ Tyranosaurus Rex, ani Pateosaurus z období triasu. Jurské období budou respektovat Stegosaurus a Allosaurus a období křídy Torosaurus a Utahraptor. Prim ve velikosti bude hrát ale Brontosaurus, který je 11 metrů vysoký a 17 metrů dlouhý. Na vzniku nejen dinosauřích modelů, ale rovněž na celkové scéně pracoval padesátičlenný tým profesionálů celý jeden rok. 

Show Putování s dinosaury vznikla již v roce 2007 v Austrálii. Autory jsou Gerry Ryan, Malcolm Cooke a Jill Bryant. Nemusíte čekat dalších 65 milionů let… dinosauři jsou zpět! 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!