Ben Howard vyprodal Lucernu. Doveze představit zbrusu novou desku

Ben Howard vyprodal Lucernu. Doveze představit zbrusu novou desku  

Původně měl vystoupit britský písničkář a dvojnásobný držitel prestižní Brit Award v Divadle Archa. Pro velký zájem byl jeho koncert ale přesunutý do štědřejších prostor Velkého sálu pražské Lucerny. I ten je nyní zcela vyprodaný.

Ben Howard vydal svou debutovou desku Every Kingdom v roce 2011. O tři roky později následovala druhá studiová nahrávka I Forget Where We Were. Třetí album je již připravené. Vyjde 1. června s názvem Noonday Dream. Na pražský koncert tak doveze skutečně horké zboží. Do české metropole totiž zavítá již 9. června, tedy jen pár dní po jeho vydání. 

Návštěvníci pražského koncertu se tak mohou kromě známých hitů, jako jsou Only Love, Old Pine, Keep Your Head Up a I Forget Where We Were, těšit také na zbrusu nové songy. V nich se mohou fanoušci těšit opět především na folkové melodie a na inspiraci od velikánů, jako jsou Joni Mitchell, Simon & Garfunkel a Bob Dyla. 

Třicetiletý hudebník má na svém kontě nejen milionová zhlédnutí svých klipů na Youtube, ale je rovněž dvojnásobných držitelem prestižního ocenění Brit Award. Za svůj debut pak získal i nominaci na Mercury Prize a je vítaným účinkujícím na velkých hudebních festivalech. Během své poměrně krátké hudební kariéry si již stihl zahrát rovněž na legendárním Glastonbury na věhlasné Pyramid Stage.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!