Electronic stage na Colours of Ostrava hlásí další jména

Electronic stage na Colours of Ostrava hlásí další jména 

Organizátoři letního festivalu vypustili do světa další jména pro Electronic stage. Představí se například belgická Charlotte de Witte nebo dánský Kölsch a mnoho dalších.

Do areálu Dolních Vítkovic se ve dnech 18. – 21. července sjede řada talentovaných umělců z několika zemí. Nově se můžete těšit na 13 zahraničních jmen, která byla oznámena pro speciální Electronic stage. Letošní ročník Colours of Ostrava se na této scéně chystá nabídnout to nejlepší ze současné elektroniky.

Milovníky elektronické hudby jistě potěší návrat dánského DJ Kölsch, který se letos objevil v pražském klubu Roxy. Takže pokud ho někdo nestihl v Praze, má jedinečnou možnost zažít tohoto DJ v netradičním prostředí průmyslového areálu. Dalším esem je belgická techno čarodějka Charlotte de Witte, která v roce 2016 získala cenu Red Bull Elektropedia pro nejlepší hudební producentku. Podobně se vyjímají další dvě ženy ze světa elektronické hudby. Jsou jimi pařížská DJka a producentka Chloé a Emika, která je výraznou osobností světového dubstepu. Obě tyto dámy se rovněž chystají rozpálit ostravská pódia.

Jako další se přidají rakouští HVOB, dobře známá polská kapela KAMP!, exotičtí Gato Preto, kteří představí mix angolského kuduro, brazilského favela funku, jamajského dancehallu a západní klubové hudby, a Pařížan Roman Delahaye aka Molécule, jenž uvede svůj netradiční soundtrack, nahraný při -22.7 °C v Grónsku. Electronic stage také nabídne novodobý francouzský elektro-pop v podání Polo & Pan, kolumbijskou senzaci Cero 39, Ifriqiyya Électrique, Acid Arab a v neposlední řadě i temného futuristu jménem VRIL, jehož sety mají až hypnotické účinky.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci: , , ,

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!