Kapela Pipes and Pints startuje novou éru koncertem v Pragovce. Představí na něm nového zpěváka

Kapela Pipes and Pints startuje novou éru koncertem v Pragovce. Představí na něm nového zpěváka  

Skupina Pipes and Pints hlásí po více jak roční pauze návrat v plné síle. Ten chtějí se svými fanoušky oslavit na koncertu v Pragovce. Na něm představí nejen nové písně, ale rovněž zpěváka Travise, který nahradil dosavadního frontmana Syca Mikea.

Pipes and Pints přiznávají, že na počátku pauzy vůbec nevěděli, jestli se na koncertní pódia ještě někdy vrátí. Rozpad původní sestavy kapely odstartoval již v roce 2016, kdy ji opustil kytarista Tomáš Novotný, na jehož místo nastoupil Ivo ‘Rafan' Traxmandl. Ten se stal postupem času jejím plnohodnotným členem. Nicméně tím odchody nekončily. Kapela musela odložit nahrávání svého plánované třetího studiového alba a zpěvák Syco Mike se rozhodl vrátit zpět do rodné Ameriky. Jeho rozhodnutí nebylo pro zbývající členy úplným překvapením, s touto myšlenkou totiž koketoval již delší dobu. 

Skupina tak odjela poslední festivalovou šňůru, po níž měla následovat pauza. Ta nakonec trvala déle než rok. Zbývajícím členům se však začalo po hraní stýskat, opět se scházeli v klubovně a začali hledat náhradního zpěváka. Tím se stal irský hudebník Travis O’Neill. Na podzim nahráli společně čtyři nový singly, kterými odstartovali novou éru kapely. A novou koncertní éru zahajují právě nyní v dubnu! A to především pražským koncertem, který se uskuteční 14. dubna v industriálním prostředí Pragovky

Nepůjde však o jejich první společné vystoupení. Novou sestavu ozkoušeli již krátkou březnovou koncertní šňůrou v Polsku. Před pár dny odehráli také koncert v brněnském Sonu. Fanoušci se tak opět dočkají charakteristického zvuku dud a energie. Kapela láká nejen na nového zpěváka, ale rovněž na novou show, scénu, program i na nové písně. Chybět ale samozřejmě nebudou ani hity její předchozí éry. “Jsme hrozně rádi, že jsme zpět! Moc nás to baví a Travis nám dal novou krev do žil! Takže vítejte na lodi jménem Pipes and Pints, právě vyplouváme,” láká na koncert kapela.  

Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream

Foto: facebook.com/pipesandpints (Marek Holoubek)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Pragovka Art District nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Pragovka Art District

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!