Nejnovější články » Soutěže

Soutěž o vstupenky Na Fidlovačku! Je pravda vždy tím nejlepším řešením?

9.4.2018,

Kdyby si lidi ze dne na den přestali lhát, nezbyl by na Zemi jedinej pár. Vlastně by to byl konec civilizace. A právě o nevěře a umění lhát vypráví komedie nejhranějšího francouzského dramatika současnosti Floriana Zellera. Na ní se můžete podívat díky naší soutěži zcela zdarma.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA A VÝHERCI KONTAKTOVÁNI

Hra Pravda, o jejíž režii se postaral Mikoláš Tyc, bude mít svou premiéru 18. dubna 2018 v Divadle Na Fidlovačce. V hlavních rolích se návštěvníkům představí Marek Taclík, Iva Pazderková, Martina Šťastná a David Hák. A vy si o vstupenky na tuto zbrusu novou hru můžete právě zasoutěžit! 

A co musíte udělat pro to, abyste mohli vyhrát? Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Dva vylosovaní výherci si pak odnesou po dvou vstupenkách na představení, které proběhne 28. dubna. Zdarma se na novou inscenaci podívá tedy i s doprovodem. 

Soutěžní otázka: V jaké další inscenaci hraje v Divadla Na Fidlovačce Iva Pazderková? 

Správné odpovědi zasílejte na e-mail soutez@informuji.cz do pondělí 16. dubna 2018. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří si odnesou po dvou vstupenkách.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.