Soutěž o vstupenky Na Fidlovačku! Je pravda vždy tím nejlepším řešením?

Soutěž o vstupenky Na Fidlovačku! Je pravda vždy tím nejlepším řešením?  

Kdyby si lidi ze dne na den přestali lhát, nezbyl by na Zemi jedinej pár. Vlastně by to byl konec civilizace. A právě o nevěře a umění lhát vypráví komedie nejhranějšího francouzského dramatika současnosti Floriana Zellera. Na ní se můžete podívat díky naší soutěži zcela zdarma.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA A VÝHERCI KONTAKTOVÁNI

Hra Pravda, o jejíž režii se postaral Mikoláš Tyc, bude mít svou premiéru 18. dubna 2018 v Divadle Na Fidlovačce. V hlavních rolích se návštěvníkům představí Marek Taclík, Iva Pazderková, Martina Šťastná a David Hák. A vy si o vstupenky na tuto zbrusu novou hru můžete právě zasoutěžit! 

A co musíte udělat pro to, abyste mohli vyhrát? Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Dva vylosovaní výherci si pak odnesou po dvou vstupenkách na představení, které proběhne 28. dubna. Zdarma se na novou inscenaci podívá tedy i s doprovodem. 

Soutěžní otázka: V jaké další inscenaci hraje v Divadla Na Fidlovačce Iva Pazderková? 

Správné odpovědi zasílejte na e-mail soutez@informuji.cz do pondělí 16. dubna 2018. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří si odnesou po dvou vstupenkách.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!