Awolnation se řítí do Prahy s novou deskou Here Come The Runts

Awolnation se řítí do Prahy s novou deskou Here Come The Runts  

Po více než třech letech se do české metropole vrací americká alternativně rocková formace Awolnation. Fanouškům představí svou novou desku Here Come The Runts.

Losangeleská kapela Awolnation, která je součástí hudební scény již od roku 2009, vydala 2. února svou třetí studiovou nahrávku Here Come The Runts. “Chtěl jsem udělat rock’n’rollovo-popovou desku,” představuje svou poslední nahrávku frontman kapely Aaron Bruno, “popem mám na mysli hudbu, na které jsem vyrůstal - Dire Straits, Born In The U.S.A. nebo The Cars od Toma Petyho.” 

Ambicí kapely bylo navázání na svůj platinový debut Megalithic Symphony z roku 2011 i na druhou studiovou nahrávku Run, jež vyšla o čtyři roky později. Album odráží odloučené domácí studio v horách, v němž strávil Bruno loňský rok. “Určitě je tam znát atmosféra hor a krajiny, která mě obklopuje,” dodává, “je to nahrávka bez přídavků a dodělávek. Všechno je skutečné.” První singl z nové desky Passion představila skupina již v říjnu minulého roku. Následovaly skladby Seven Sticks of Dynamite, Miracle Man a Handyman. Ihned po vydání bodovala deska v amerických, ale i kanadských a australských hitparádách.  

Novou nahrávku představují Awolnation na turné, během něhož zavítají již 15. dubna do pražského klubu Roxy. Po třech letech se tak mohou čeští fanoušci opět těšit na singl Sail, ale i na písně z nejnovějšího alba. Jako předkapela vystoupí skupina Elisa & The Bear. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji za 590 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!