Juraj Hnilica se chystá na turné po českých městech

Juraj Hnilica se chystá na turné po českých městech 

Velmi talentovaný slovenský písničkář Juraj Hnilica vydal druhé album, které se chystá představit českému publiku hned v deseti městech. Slovenského křtu se deska dočkala těsně po Vánocích.

Sympatický Juraj Hnilica v roce 2015 zkusil štěstí v televizní soutěži Česko Slovensko má talent a uspěl. Umístil se na třetím místě, a díky tomu se ve své hudební kariéře posunul zase o kousek dál. Do soutěže přišel s vlastní písní, k tomu předvedl skvělou hru na klavír a následně zahrál i na kytaru. Lucii Bílé, která zasedala v porotě, se zalíbil už od castingu a její podpora přetrvávala po celou dobu soutěže. 

V hudebním světě se J. Hnilica pohyboval dlouho před tím, než se přihlásil do talentové soutěže. Vydal dokonce debutové album Dovoľte mi predstaviť sa Vám, které si do teď koupilo přes 6 000 lidí.

Loni vydal již dlouho očekáváné druhé album Slnečný…, které pokřtil v rodném Martině těsně po Vánocích. A právě s touto deskou se vydává za českými fanoušky. V dubnu navštíví hned deset měst. „Som nesmierne šťastný, že celý apríl budem mať možnosť hrať v rôznych kútoch Českej republiky. Mám moc rád českú kultúru a celkovo mi je moc sympatické, že u našich bratov majú oveľa viac v obľube pesničkárov,“ neskrývá své nadšení Juraj Hnilica.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?