Festival KRUM Love SKA láká na hudební čísla i na místní pivo

Festival KRUM Love SKA láká na hudební čísla i na místní pivo  

Celodenní akce plná reggae a ska muziky. To slibuje letošní ročník festivalu KRUM Love SKA, který odstartuje první červnovou sobotu v Moravském Krumlově.

U příležitosti výročí vzniku pivovaru KRUM v Moravském Krumlově se rozhodli organizátoři připravit festival plný skvělé muziky i piva KRUM, které bude čepované v mnoha podobách. “Smyslem akce KRUM Love SKA je přitáhnout do regionu Moravského Krumlova více návštěvníků, abychom nahradili ztrátu návštěvnosti našeho regionu způsobenou ‘odcestováním' věhlasné Slovanské epopeje,” vysvětluje důvod vzniku festivalu jeho hlavní organizátor a majitel i zakladatel pivovaru Radek Nedopil. 

Již od 12 hodin čekají návštěvníky areálu Vrabčák koncerty známých českých kapel. Zájemci se mohou těšit na skupiny Sto zvířat, V3ska, Bandaska, Peshata, Rambanbám, Skamafutra, Švihadlo a Vysoké napětí. “Náš festival je koncipován jako celodenní zábava pro celou rodinu. Bude to den plný krásné muziky k tanci, poslechu, ale i k přemýšlení,” dodal Nedopil, “festivalem zároveň oslavíme výročí založení našeho pivovaru.” 

Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji sítě Ticketstream za cenu 250 korun. Na místě si pak návštěvníci ještě sto korun připlatí. V ceně vstupenky je i možnost přenocování ve vlastním stanu přímo v areálu festivalu. Připraveno bude kromě skvělé muziky a piva také občerstvení, které zahrne veganské, vegetariánské i masové speciality. “Nejen prací živ je člověk. Je třeba se i bavit!” láká Nedopil. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!