Rockový Slunovrat 2018 slibuje velké hvězdy české i zahraniční scény, letos bude trvat dva dny

Rockový Slunovrat 2018 slibuje velké hvězdy české i zahraniční scény, letos bude trvat dva dny 

Festival Rockový Slunovrat po vydařeném loňském ročníku rozhodně nezahálí, naopak. Slibuje ještě velkolepější a bohatší hudební program. Poprvé v novodobé historii bude navíc festival trvat dva dny, proběhne 1. a 2. června.

Areál se v posledních letech stále rozšiřuje a ani tentokrát tomu není jinak. Ke kouzelnému prostředí Lesního divadla v Řevnicích a přilehlého lesa si letos návštěvníci budou moci užívat většího prostoru a pohodlí na překrásné louce, kde vyroste nová, velká stage.

Velkým tahákem letošního ročníku je světově proslulá hvězda dubu, street performer a beatboxer, Dub FX. Klip z jeho jedinečné buskerské interpretace hitu Love Someone vidělo na YouTube přes 26 milionů lidí. Neméně populární jsou i jeho další hudební klipy čišící originalitou a hudebním uměním jiné dimenze.

Dalšími zahraničními interprety na Rockovém Slunovratu budou rakouská Russkaja, bosenská Dubioza Kolektiv či maďarská kapela Paddy and the Rats, která si bude žánrově rozumět s českými Pipes and Pints, a kteří kotel na Rockovém Slunovratu nerozhýbou poprvé.

Z českých skupin se mohou návštěvníci těšit například na oblíbenou kapelu Mig 21, Portless, kteří vzešli z oblíbených Support Lesbiens, Skyline nebo TiNG. Jako doma jsou v lese Fast Food Orchestra, kteří svou chytlavou show v rytmech ska opět rozproudí davy.

Z místních rodáků, kteří ale nejsou známí jen v Poberouní, zavítají na lesní pódia Lety Mimo, Timudej nebo Klika. Návštěvníci se však mohou těšit i na spoustu dalších zajímavých interpretů.

Rockový Slunovrat se stal součástí projektu Čistý festival, který zajišťuje třídění a recyklaci na vybraných festivalech v České republice. Kromě bohaté hudební nabídky slibuje Rockový Slunovrat sportovní vyžití a další doprovodný program. I letos navíc pomůže lidem, kteří trpí cystickou fibrózou, tzv. slaným dětem.

Vstupenky na Rockový Slunovrat stojí v předprodeji 490 Kč na oba dny. K zakoupení jsou online v sítích Buyticket a Goout. Pořídit se ale také dají osobě na prodejních místech v Coffee Cube (Jakubská, Praha 1), v klubu Rock Café (Národní, Praha 1), na čerpací stanici Plyn Bouda v Dobřichovicích a v knihkupectví LeAmos v Řevnicích. Kapacita areálu je omezená a vstupné je tak dostupné do vyprodání.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lesní divadlo v Řevnicích nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!