Scarlxrd v MeetFactory ukáže, jak vypadá peklo na zemi

Scarlxrd v MeetFactory ukáže, jak vypadá peklo na zemi 

V rámci evropského turné přijede poprvé do Prahy rapper Scarlxrd. Českým fanouškům se představí v MeetFactory, které by se mělo připravit na pořádnou pekelnou smršť.

Scarlxrd aka Mazzi Maz aka Marius Listhrop se chystá na velmi očekávané turné. Čeští fanoušci se mohou radovat, jelikož si tento rapper do seznamu zapsal i Prahu. Svou návštěvou poctí MeetFactory 20. května.

Tento umělec z Birminghamu se nejprve proslavit jako youtuber. Nicméně to mu nestačilo a začal rapovat v kapele Myth City. S touto skupinou se mu podařilo dobít britskou rapcore scénu. Lákalo ho však vydat se i po sólové cestě a od roku 2016 stihl vydat několik singlů, EP a mixtapů, což dokazuje jeho talent.

Dnes se řadí mezi nejakčnější rapcore rappery a spolu s umělci jako XXXtentacion nebo Lil Uzi Vert, tvoří novou vlnu rapperů, jejichž tracky doprovází agresivní beat, zoufalství a řev. Vystoupení Scarlxrda jsou doprovázená masivními moshpity, které začínají u pódia a sahají až za půlku sálu. Není tedy pochyb, že Scarlxrdova živá vystoupení nabírají úplně jiných rozměrů, než když se nějaký singl jen tak přehraje.  

Vstupenky jsou k dispozici za 450 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!