Martin Hrubý a kapela Bůhví zvou na hudební večírek plný zpěvu i tance

Martin Hrubý a kapela Bůhví zvou na hudební večírek plný zpěvu i tance  

Na speciální narozeninový dvojkoncert zve Martin Hrubý se skupinou Bůhví. Láká nejen na to nejlepší ze svého autorského repertoáru, ale rovněž na hudebně-taneční hody.

Kromě Martina Hrubého a kapely Bůhví totiž vystoupí ve čtvrtek 12. dubna v Malostranské Besedě také večírková kapela PartyLeaders. Návštěvníci se mohou tedy v první polovině večera dočkat písní Bůhví z aktuálního alba, novinek z chystané desky i výběru toho nejlepšího z jejího klasického repertoáru. 

Druhá polovina večera pak bude patřit právě formaci PartyLeaders, která nabídne to nejlepší, co v populární taneční domácí i světové muzice vzniklo za posledních 80 let. Přítomní se tudíž mohou těšit nejen na repertoár Martina Hrubého a kapely Bůhví, ale rovněž na pop-rockové hity, šlágry a evergreeny. “I v druhé polovině večera bude o hudební zábavu postaráno mistrovsky,” slibuje Hrubý, “PartyLeaders jsou už několik let jednou z nejvyhledávanějších VIP zábavových kapel v České republice a toto by měly být takové malé hudební hody.” 

Martin Hrubý založil kapelu Bůhví již v roce 1995 na pražském gymnáziu Přípotoční. Dvorním textařem se tehdy stal jeho spolužák Vojtěch Probst, s nímž funguje Hrubý jako autorská dvojice dodnes. Právě na jejich společné tvorbě stojí i repertoár skupiny, do níž v minulosti autorsky přispívali i Ondřej Brzobohatý či Pavel Trojan. Bůhví se původně zaměřovala především na folk, což je vidět na jejich první eponymní demo nahrávce. Debutovou desku Akt pak označuje jako Czech World Music, jelikož na ní zkombinovala prvky kubánské, balkánské, orientální, ruské i afroamerické hudby. Druhé album Hodina se již přiklonilo více k popu a doposud poslední nahrávka Trojka inklinuje nejen k popu, ale i k folku.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Malostranská beseda nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Malostranská beseda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!