Kdo bude na Szigetu reprezentovat Česko a Slovensko?

Kdo bude na Szigetu reprezentovat Česko a Slovensko?  

Maďarský Sziget festival je skutečně mezinárodní záležitostí. O tom svědčí nejen návštěvníci z různých koutů Evropy, ale rovněž line-up nabízející hudebníky nejrůznějších národností. A ani letos nebudou chybět ani čeští a slovenští zástupci.

Program Szigetu tento rok nabídne pouze jediného českého zástupce. A tím nebude nikdo jiný než oblíbený písničkář Thom Artway. “Už jsem si chtěl kupovat vstupenku! Ale prý tam hraju! Jsem moc rád, že mohu být součástí festivalu, který má takový lineup a atmošku,” reagoval na zprávu o hudebník, který na sebe upozornil především singlem I Have No Inspiration. V současné době chystá premiéru nového videoklipu k písni All I Know, jež se uskuteční 17. dubna v Malostranské besedě

Slovensko bude na Szigetu reprezentovat raper a freestyler Jan Strapec známější pod svým uměleckým jménem Strapo. Ten se může pochlubit hity, jako jsou FUCKt či LOADING, které mají na Youtube milionová zhlédnutí. Strapo v dubnu vydá svou novou studiovou desku Poschod13.,  je tedy dost pravděpodobné, že se publikum budapešťského festivalu dočká i zbrusu nových songů. 

Eye Of A Needle. Tak se jmenuje novinková píseň zpěváka Petera Aristona, kterou bude mít možnost představit i na jednom z největších evropských festivalů. I on totiž vystoupí na Europe Stagi slavného Szigetu. Zpěvák, který se na rozdíl od Strapa věnuje především indie popu a folku, vydal svou první sólovou desku 19 Days in Tetbury v roce 2014. Od té doby potěšil fanoušky ale i EP nahrávkami Gold a Happiest Accidents

Sziget Festival nedávno oznámil, že jsou pětidenní permanentky již zcela vyprodány. Pro zájemce jsou ale stále k dispozici vstupenky na celých sedm dní i jednodenní lístky. Letos se mohou návštěvníky těšit na headlinery, mezi nimiž nechybí Arctic Monkeys, Dua Lipa, Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, Lana Del Rey, Mumford & Sons či Shawn Mendes.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!