Sen Dog z legendárních Cypress Hill dorazí do Prahy s novým projektem

Sen Dog z legendárních Cypress Hill dorazí do Prahy s novým projektem  

Patnáctinásobný držitel multiplatinových desek a na Grammy nominovaný Sen Dog se chystá do české metropole. Spolu s ním dorazí jeho zbrusu nová kapela Poweflo.

“Powerflo je slovo, které popisuje náš styl. Powerflo je to, když ze sebe rychle vyplivnete verše do super tvrdé hudby,” představuje název kapely, která vznikla teprve loni, kytarista a zpěvák Rogelio ‘Roy' Lozano. Dlouholetý člen legendárních hardcore-punkových Downset spolu se Senem Dogem, Billym Graziadeiem, Christianem Olde Wolbersem a Ferdinandem Schaeferem skupinu zakládal.  

Heavy metalová partička oslavila svůj vznik debutovým studiovým albem Powerflo, které vyšlo v červnu 2017. Z něho pochází jejich známé singly, jako jsou Resistance, Victim of Circumstance a Where I Stay. “Nemusíme si už navzájem nic dokazovat, prostě jsme dřeli jako koně, abychom posluchačům předložili naši upřímnou muziku,” dodává Lozano k první nahrávce. 

Přestože jsou Powerflo na světové hudební scény poměrně novým projektem, jeho zrod můžeme najít již před 26 lety na festivalu Lollapalooza. Tehdy vystoupili legendární Cypress Hill po boku těch největších rockových hvězd současnosti. Set kapely Soundgarden pak inspiroval Sen Doga natolik, že založil rap metalovou kapelu SX-10. Později se se stejnou vervou pustil i do formace Powerflo. 

Se svou debutovou nahrávkou dorazí Poweflo také do Prahy, kde vystoupí 18. června ve Futurum Music Clubu v rámci série Rock for People Concert. Během ní dorazí do metropole také americká kapela GosT, God Is An Astronaut, Shame či Moose Blood. Vstupenky na koncert formace Powerflo jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 550 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!