Svým vystoupením dostala publikum Colours of Ostrava. Nyní přijíždí LP do Fora Karlín

Svým vystoupením dostala publikum Colours of Ostrava. Nyní přijíždí LP do Fora Karlín  

Americká zpěvačka LP, celým jménem Laura Pergolizzi, pobláznila svým vystoupením nejen návštěvníky ostravského festivalu. Ještě předtím zvládla dvakrát vyprodat pražský klub Roxy. O její vystoupení je teď v České republice takový zájem, že se tentokrát vrací do daleko větších prostor Fora Karlín.

“Řekla bych, že jsem skrz naskrz písničkářka a chytlavost pro mě není sprosté slovo,” popisuje sebe samu americká hudebnice, jejíž kořeny sahají do slunné Itálie. LP se přitom nejprve proslavila jako autorka písní známých hudebních hvězd, mezi nimiž nechybí Rihanna, Cher, Christina Aguilera či Backstreet Boys. Sama pak na hudební scéně prorazila singlem i albem Lost On You

Poprvé na sebe ale výrazněji upozornila již písní Into the Wind, která se dostala do reklamy. Následovalo album Forever for Now, jehož se ujal producent Rob Cavallo známý spoluprací s kapelami Green Day či Linkin Park. Ve čtvrté sérii televizního seriálu Orange Is The New Black pak bodovala její skladba Muddy Waters. V současné době má na svém kontě již čtyři studiová alba. Fanoušci ji milují díky její bezprostřednosti, výjimečnému hlasu a neuvěřitelné energii, která z této drobné ženy vychází.  

LP se vrátí do české metropole 8. července, aby vystoupila ve Foru Karlín. Předprodej vstupenek startuje 29. března od 10 hodin. Pokud máte o lístky zájem, rozhodně byste neměli dlouho čekat. Je totiž velmi pravděpodobné, že se po vstupenkách na koncert LP, která si v České republice dokázala vytvořit silnou fanouškovskou základnu, jen zapráší.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!