George Ezra vydal novou desku. Přiveze ji na Colours of Ostrava

George Ezra vydal novou desku. Přiveze ji na Colours of Ostrava 

Písničkář z Velké Británie vydal 23. března svůj druhý počin Staying At Tamara’s. Tuto čerstvou novinku je možné sehnat na všech digitálních platformách, CD i LP a českému publiku ji v létě představí na multižánrovém festivalu Colours of Ostrava 2018.

Zpěvák George Ezra je momentálně jeden z nejlépe placených umělců. První deska Wanted On Voyage spatřila světlo světa v roce 2014 a zařadila se mezi deset nejprodávanější za rok 2014 a 2015. K tomu je ověnčená čtyřmi platinovými oceněními. Samotný Ezra doposud získal nominace na čtyři BRIT Awards, jednu BBC Music Award a Ivor Novello.

Studiovka Staying At Tamara’s je od prvního písmenka čistě prací Ezry a inspiraci k této novince získal během cest po světě. Zastavil se i v Barceloně, kde přebýval v Airbnb bytě, v bytě slečny Tamary, po které je deska pojmenovaná.

Od svého uveřejnění, kdy je písnička Paradise oficiálně venku, získala již přes milion zhlédnutí, a to za pouhých pár dní. Není tedy divu, že je tento nadaný umělec mezi písničkáři tolik uznávaný.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!