Majid Jordan proměnili jinak pochmurný večer ve skvělou show

Majid Jordan proměnili jinak pochmurný večer ve skvělou show70%

RnB duo se v rámci turné s novou deskou podívali do pražského klubu Roxy. Bohužel už ze začátku bylo znát, že si větší základnu českých fanoušků nestihli vytvořit.

Formace Majid Jordan loni na podzim vydala druhé album The Space Between a sklízí s ním na každé zastávce světového turné samý úspěch. I v Praze 22. března tomu nebylo jinak. Nicméně by si u nás potřebovali udělat ještě letos jednu zastávku, aby více vstoupili do podvědomí českému publiku, protože i když samotný večer sliboval hodně, tak i před hlavní kapelou bylo v sále lidí pomálu.

Začátek středeční show otevírali dva zástupci české scény, Calin a Annet Charitonová. Oba se v hudebním sféře nepohybují moc dlouho, ale mají za sebou pár písniček. Annet na svém kontě má dokonce i duet s Benem Cristovaem.

Jako první se představil Calin, kterého můžete znát například díky singlu Olivia. Je však celkem škoda, že se tomuto interpretovi nedostalo více prostoru. Stihl totiž zahrát jen několik písniček a na pódiu byl všeho všudy patnáct minut.

To samé platí i o Annet, která se na stagi také moc nezahřála, avšak připravila si pro obecenstvo jedno překvapení v podobě hosta. Když začala zpívat skladbu Taktomábýt, přišel k ní Ben Cristovao, se kterým tuhle písničku nazpívala, což její vystoupení jaksi zpestřilo. Bohužel se moc velká odezva od publika nepřivalila, jelikož podstatná část lidí přišla až na Majid Jordan.

Posledním předskokanem byl francouzský producent Stwo. Ten si střihl poměrně delší set a podařilo se mu publikum více rozhýbat. Sál se totiž už konečně začínal plnit fanoušky. Nicméně i před vystoupením hlavní hvězdy večera se dolní prostory klubu Roxy zcela nezaplnily. 

Stwo zakončil svůj set zremixovanou písní Her od Majid Jordan, čímž skvěle naladil všechny přítomné na kanadské duo. Naštěstí nikdo nemusel dlouho čekat, jelikož přišli na scénu v avizovaném čase.  

Nejdříve se za svým pultem objevil Jordan Ullman, který přivítal publikum skladbou Intro a posléze na pódium doslova přiběhl i Majid Al Maskati, což v publiku vyvolalo velké ovace. Společně tak započali jejich hodinu a půl dlouhý koncert. Hned ze začátku zazněly singly hlavně z nejnovější desky, například Gave Your Love Away, My Imagination nebo Small Talk. Avšak dostalo se i na starší počiny, jako je třeba A Place Like This.

Majid Jordan v podstatě sázeli píseň za písní a s fanoušky moc nekomunikovali. Což ale neznamená, že je nedokázali pořádně rozhýbat. V průběhu celého koncertu se obecenstvo před pódiem hýbalo neustále, a i při Majidově výzvě, aby všichni zvedli nad hlavu své telefony a rozsvítili je, se tak stalo. Bohužel, v takovýchto momentech si člověk uvědomí, že zapalovačům už opravdu odzvonilo.

Nicméně tentokrát komunikace s publikem tolik nechyběla, jelikož to uměli dobře vykompenzovat skvělým vystoupením. Závěrečnou písní se stal jeden z jejich největších hitů, skladba Her. Právě tu si s Majid Jordan zazpíval celý sál až do konce.  

Fotografie: oficiální facebook Majid Jordan 

Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!