Kanadské R'n'B duo Majid Jordan zavítá do Roxy

Kanadské R'n'B duo Majid Jordan zavítá do Roxy 

Koncert dvojice Majida Al Maskati a Jordana Ullmana slibuje opravdu hodně. Večer doplní totiž hned tři umělci, jimiž jsou Stwo, Annet Charitonová a Calin. O zábavu je tedy předem postaráno a nudit se rozhodně nebudete.

Skupina Majid Jordan se v hudebním světě pohybuje od roku 2011 a krátce na to podepsala smlouvu s labelem OVO Sound, který spoluvlastní rapper Drakem. A právě jemu složili na začátku své kariéry písničku Hold On, We're Going Home, díky čemuž se jim podařilo vykročit tou správnou nohou.

Své první eponymní album vydali roce 2016, kde si podruhé střihli spolupráci s Drakem v písni My Love. Dlouho však neotáleli a druhé album The Space Between vyšlo v loni na podzim. Díky tomu se Majid Jordan vydali na světové turné a do seznamu si přidali i Prahu.

Českému publiku se představí již 22. března v klubu Roxy. Těšit se můžete i na francouzského hudebního producenta Stwo a na dva zástupce české scény, jimiž jsou Annet Charitonová a Calin. Vstupenky jsou stále k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro za 590 Kč.

Zdroj fotografie: oficiální facebook Majid Jordan 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!