Skupiny Mirai a Poetika pokračují ve společném turné

Skupiny Mirai a Poetika pokračují ve společném turné 

Kapela Mirai spojila své síly s formací Poetika, aby potěšily fanoušky po celé České republice na společném turné. To mělo původně proběhnout již na podzim minulého roku.

Energie, emoce, radost z hudby a dvouhodinový show. To slibují kapely Mirai a Poetika na koncertech svého společného turné. Představují na něm nejen své největší hity, jako jsou Zkouším žít, Každou vteřinou, Anděl nebo Když nemůžeš, tak přidej, ale také nové písně z jejich debutových alb. V případě kapely Mirai se jedná o desku Konnichiwa, u Poetiky o nahrávku Trinity. Návštěvníci se mohou těšit i na závěrečné akustické medley. 

Kapely zahájily své turné 9. března v Chodově. O den později následoval i plzeňský Buena Vista Club. “Nelze popsat pocity, které jsme během pátečního koncertu v Chodově a ve vyprodané Plzni v sobotu zažili,” vysvětlují obě formace, “ta podpora od lidí byla neuvěřitelná. Museli jsme turné přeložit a nevěděli jsme, jestli někdo přijde a nyní jsme koncertovali ve dvou vyprodaných sálech. A byla to absolutní emoční smršť.” 

V rámci společného turné kapely zavítají již v sobotu 17. března do Velkého Meziříčí. Následovat bude brněnský Metro music club, ostravský BrickHouse a kulturní centrum ve Vratislavicích. Poslední dva březnové dny pak věnují Českým Budějovicím a Valašskému Meziříčí. Koncertní šňůru pak završí 8. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Téměř všechny koncerty jsou již beznadějně vyprodané. 

Obě hudební formace nejsou na české hudební scéně žádnými nováčky. I přestože nemají doposud rozsáhlou diskografii, úspěchy sbírají nejen u fanoušků, ale také u porot hudebních soutěží. Mirai v minulém roce získala hned tři ocenění v anketě Český slavík, letos se může pochlubit čtyřmi  nominacemi na Cenu Anděl. Na kontě mají obě hned několik rádiových hitů i milionová přehrání videoklipů na Youtube.

Koncerty:

  • 17. 03. - Velké Meziříčí /Jupiter klub/
  • 21. 03. - Brno /Metro music club/ 
  • 23. 03. - Ostrava /BrickHouse/ 
  • 29. 03. - Vratislavice /Kulturní centrum Vratislavice 101010/ 
  • 30. 03. - České Budějovice /Kulturní dům Vltava/ 
  • 31. 03. - Valašské Meziříčí /M-Klub/ 
  • 08. 04. - Praha /Lucerna Music Bar/ 

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!